За нас
Извършваме изкопни услуги и извозване, изработка и монтаж на метални конструкции,
изграждане на кофражи и изливане на бетон и много други.

Ние ви помагаме да реализирате вашите проекти и цели.

Ангажирани сме да управляваме нашия бизнес с изключителна отговорност и винаги да се стремим към по-добро, било то намаляване на вредните емисии, създаване на социална стойност или диверсификация на управлението и работната сила.
Разбираме както спешността на предизвикателствата, така и нашата отговорност да действаме по въздействащ и траен начин. Ние се стремим към по-устойчиво и справедливо бъдеще, като си партнираме с тези, които искат да направят положителна промяна в света.
Ние се вслушваме в клиентите, които обслужваме, за да подобрим живота и поминъка и да създадем устойчиво наследство за бъдещите поколения.
Мисленето без граници е това, което ни държи в авангарда. Идеите нямат граници и този етос е заложен в нашата култура. Пълният обхват на нашия опит е достъпен за всеки, който се нуждае от него.
Ние сме доверени съветници — проектанти, дизайнери, инженери, консултанти и програмни и строителни мениджъри — предоставящи професионални услуги, обхващащи, транспорт, сгради, вода, нова енергия и околна среда. Работейки през целия жизнен цикъл на проекта, ние сме един екип, воден от обща цел да осигурим по-добър свят.

Нашата визия е свят, с възможности за всички.
Ние обединяваме най-добрите специалисти, идеи и технически опит и си партнираме с клиентите, за да превърнем техните амбиции в действия.
Нашите основни ценности определят кои сме ние, как действаме и към какво се стремим:

Опазване
​Ние работим етично и почтено, като същевременно даваме приоритет на безопасността и сигурността във всичко, което правим.

Иновиране
​Ние мислим без ограничения и прегръщаме нови идеи, оформяйки решения, за да помогнем на клиентите да се справят с настоящите и бъдещи предизвикателства.

Сътрудничество
​Ние свързваме ненадмината експертиза, за да предвидим и разрешим най-належащите предизвикателства на нашите клиенти.

Принос
​Ние развиваме нашия бизнес чрез непреклонен фокус върху клиента, оперативни постижения и изключителното изпълнение на проекти.

Подкрепа
​Предприемаме действия, за да окажем положително въздействие върху природата, да обогатим обществото, и да изградим наследство за бъдещите поколения.

Развитие
​МЛАДЕНОВИ 2010 изгражда разнообразни екипи, създава приобщаващо работно място и предоставяне на възможности, при които всеки един от нашите служители може да разгърне пълния си потенциал.

Контакти

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Гр. Банкя 1320
Ул. Сакар 3
НАЗНАЧАВАНЕ НА РАБОТА
За да кандидатствате за работа в МЛАДЕНОВИ 2010 моля, изпратете мотивационно писмо заедно с вашата автобиография до:
© 2010 - 2023 МЛАДЕНОВИ 2010 ЕООД
Представен с любезното съдействие на