УСЛУГИ
Инженеринг, доставка, производство, строителство и услуги по поддръжка

Правим го да работи. Правим го перфектно.


МЛАДЕНОВИ 2010 предоставя изкопни услуги и извозване на земна маса и строителни материали, изграждане на кофражи и изливане на бетон, изграждане на метални конструкции и метални елементи, експертни услуги за отопление и охлаждане, както и ВиК и електро инсталации. Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти най-високите нива на обслужване и да помогнем в моменти на нужда.
Когато изберете МЛАДЕНОВИ 2010 за жилищно отопление, климатизация, електро и водопроводни услуги, ще видите, че нашият най-голям приоритет е поддържането на комфорта на вашия дом или бизнес. Ние знаем как да свършим работата както трябва от първия път, така че да можете да се върнете към ежедневието си възможно най-скоро.
Наличието на експертни техници е от съществено значение, за да гарантираме уют на вас и вашето семейство.
Ние сме вашият източник, за поддържане на основните системи на вашия дом, двор, офис, склад или открито прострнство в добро състояние.
ИЗКОПНИ ДЕЙНОСТИ С МИНИ БАГЕР, ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, ШАХТИ И ДР. МИЛЕНОВИ 2010 ЕООД
ИЗКОПНИ ДЕЙНОСТИ С МИНИ БАГЕР. ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, ШАХТИ И ДР.
Предлагаме изграждане на всички видове изкопи на дълбочина до 3,2 метра и извозване на земна маса и строителни отпадъци на трудно достъпни места, както и изграждане на цялостна пейзажна архитектура.
ИЗГРАЖДАНЕ И МОНТАЖ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ И ЕЛЕМЕНТИ, МИЛЕНОВИ 2010 ЕООД
ИЗГРАЖДАНЕ И МОНТАЖ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ И ЕЛЕМЕНТИ
Изграждаме всички видове метални конструкции, огради, врати и други метални елементи, които са толкова свързани с функцията, колкото и със стила. Предлагаме монтаж на вътрешен и външен дизайн използван в модерни домове и търговски пространства.
ИЗГРАЖДАНЕ НА КОФРАЖИ И ИЗЛИВАНЕ НА БЕТОН, МИЛЕНОВИ 2010 ЕООД
ИЗГРАЖДАНЕ НА КОФРАЖИ И ИЗЛИВАНЕ НА БЕТОН
Изграждане на бетонни огради и шахти.
Стенни форми, колонни форми, едностранен кофраж, кръгъл кофраж и кофражни аксесоари за изграждане на бетонни стени, колони, странични стени, основи, опори, подпори и др.
ИЗГРАЖДАНЕ НА ГАЗОВИ ИНСТАЛАЦИИ И МОНТАЖ НА ГАЗОВИ КОТЛИ, МЛАДЕНОВИ 2010 ЕООД
ИЗГРАЖДАНЕ НА ГАЗОВИ ИНСТАЛАЦИИ И МОНТАЖ НА ГАЗОВИ КОТЛИ
Предлагаме проектиране и цялостно изграждане на газови инсталации, монтаж на газови котли, снабдяване с необходимата документация и разрешителни и гаранционно и след гаранционно обслужване.
ИЗГРАЖДАНЕ НА ВиК И ПАРНИ ИНСТАЛАЦИИ, МЛАДЕНОВИ 2010 ЕООД
ИЗГРАЖДАНЕ НА ВиК И ПАРНИ ИНСТАЛАЦИИ
Предлагаме цялостно изграждане на ВиК инсталации. И независимо какъв е проблема, ние можем да помогнем с бойлери, канализационни линии и водопроводни инсталации.
ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИИ, МЛАДЕНОВИ 2010 ЕООД
ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИИ
МЛАДЕНОВИ 2010 предоставя цялостни електрически услуги за домове и фирми. Независимо дали се нуждаете от външно осветление, монтаж на контакти, таванни вентилатори или подобрения на окабеляването, ние ще се справим безопасно с всички електрически нужди за вашия дом или бизнес.

Контакти

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Гр. Банкя 1320
Ул. Сакар 3
НАЗНАЧАВАНЕ НА РАБОТА
За да кандидатствате за работа в МЛАДЕНОВИ 2010 моля, изпратете мотивационно писмо заедно с вашата автобиография до:
© 2010 - 2023 МЛАДЕНОВИ 2010 ЕООД
Представен с любезното съдействие на