ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА ВиК ИНСТАЛАЦИИ

Вашите ВиК инсталационни експерти
Има много причини да обновите сегашната си водопроводна инсталация и да смените старите си уреди с водоспестяващи тоалетни, нови мивки, нови душове, системи за омекотяване на вода и други нови водопроводни инсталации. Модерната водопроводна технология може да поддържа всичко гладко и да добави към модерната естетика на вашия дом. ВиК инсталационните услуги също са една от нашите специалности в МЛАДЕНОВИ 2010.
Монтаж на кран за мивка, душ и вана
Избирането на идеалното обзавеждане за обновяване на баня или кухня е лесната част, но инсталирането на мивка и душ може да бъде малко по-сложно в зависимост от оформлението на стаята и вида на обзавеждането, което избирате.
В наши дни има толкова много страхотни възможности в света на обзавеждането за баня и кухня, за актуализиране на външния им вид, пестене на вода и правене на ежедневието ви по-удобно.
Един лесен начин да спестите пари е като инсталирате нови кранове за мивка или аератори, за да намалите потреблението на вода в дома си. Аераторите работят чрез смесване на водата от крана с въздух, намалявайки количеството вода, необходимо за поддържане на налягането. Потребителите вероятно няма да забележат разлика, поне докато не дойде по-ниската сметка за вода. Друг интелигентен вариант са душовете с ниска струя.
Баните също стават високотехнологични, тъй като производителите издигат водопроводните технологии на нови нива. Има нова вълна от душове и душове, включващи компютърно програмиране за контролиране на температурата, налягането на водата и вида на струята. Това означава, че всеки член на семейството може да има персонализираното изживяване под душа, което винаги е искал.
Услуги

Цялостно изграждане на Водопроводни и Канализационни системи на апартаменти, къщи и дворове, офиси, заведения, спортни комплекси и др.

Монтаж на бойлери
Има много различни видове бойлери, включително електрически бойлери, газови бойлери и проточни бойлери. Без значение от кой тип, ние можем да помогнем. Ние ще спрем течове, ще сменим и монтираме новият ви бойлер и ще се погрижим за всякакви други проблеми.

ВиК Ремонти
Имате ли течащи тръби, течащи кранове, счупени тръби, проблеми с канализацията, запушен дренаж или друга водопроводна инсталация, която се нуждае от ремонт? Нашите водопроводчици имат много опит и можете да се чувствате уверени, знаейки, че сте в сигурни ръце.

Изграждане на парни инсталации

Цялостно изграждане не парни инсталации, монтаж на газови и електрически котли и водни ризи.

Контакти

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Гр. Банкя 1320
Ул. Сакар 3
НАЗНАЧАВАНЕ НА РАБОТА
За да кандидатствате за работа в МЛАДЕНОВИ 2010 моля, изпратете мотивационно писмо заедно с вашата автобиография до:
© 2010 - 2023 МЛАДЕНОВИ 2010 ЕООД
Представен с любезното съдействие на